Kategorie
 
 
 
 
 
 

NAŠE SOUTĚŽ NA FB

Kterou letní vůni tělového deodorantu máte v oblibě? Květinovou, ovocnou, pudrovou, spíše slabší, nebo výraznou...

Ve středu vybereme dva výherce z komentářů, kteří od nás obdrží jeden vyobrazený deodorant s novou originální cukrovinkovou vůní.

Akce končí ve středu v poledne 24. května 2023.

Prozkoumejte www.sportsrecovery.cz

Soutěž organizuje e-shop www.sportsrecovery.cz na stránce Sportsrecovery.cz na Facebooku. Facebook nezodpovídá za průběh ani konání soutěže.

Zde link k soutěži:

https://www.facebook.com/sportsrecovery.cz

Přejeme hezký den a děkujeme všem za krásné komentáře. Dva deo spreje mají již své majitele. Paní Marii D. a paní Ivanu M. K. Blahopřejeme.

*

*

*

Která příchuť mléčného nápoje je pro vás ta nej?

Čokoládová, vanilková nebo snad něco ovocného...

V pondělí vybereme tři výherce z komentářů, kteří od nás obdrží jeden vyobrazený šejkr.

Akce končí v pondělí v poledne 20. února 2023.

Prozkoumejte www.sportsrecovery.cz

Soutěž organizuje e-shop www.sportsrecovery.cz na stránce Sportsrecovery.cz na Facebooku. Facebook neodpovídá za průběh ani konání soutěže.

Zde link k soutěži:

https://www.facebook.com/sportsrecovery.cz

Děkujeme všem za krásné komentáře. Tři značkové šejkry s protřepávacím sítkem mají své majitele. Paní Blanku Z., p. Barboru H. a pana Petra L. Blahopřejeme.

*

*

*

Který objem vyhovuje právě vám?

V pátek vybereme tři výherce z komentářů, kteří od nás obdrží jednu vyobrazenou sportovní láhev dle přání.

Akce končí v pátek v poledne 20. ledna 2023.

Soutěž organizuje e-shop www.sportsrecovery.cz na stránce Sportsrecovery.cz na Facebooku. Facebook neodpovídá za průběh ani konání soutěže.

Zde link k soutěži:

http://www.facebook.com/sportsrecovery.cz

Moc děkujeme všem za hezké komentáře. 500 ml žlutá láhev Peeroton poputuje k paní Jane Z., 750 ml láhev pro pána Honzu J. a litrová pro paní Janu B.. Blahopřejeme.

 

PEEROTON HOŘČÍK

VHODNÉ PRO VEGÁNY

BEZ LAKTÓZY - BEZ lepku - BEZ PŘIDANÝ CUKR - BEZ UMĚLÝCH BARVIV

Běh, cyklistika, lyžování, plavání nebo turistika - sportovní aktivity jsou pro mnoho lidí součástí každodenního života. Aby se vyhovělo fyzickým požadavkům aktivního životního stylu, tělo by mělo být optimálně zásobovány minerály. Hořčík v tom hraje hlavní roli, protože každý jeden sval v našem těle potřebuje tento důležitý minerál. Tělo nedokáže trvale ukládat hořčík - proto je nezbytný pravidelný příjem.

 

I vy se ztrácíte v tolika nabídkách produktů sportovní výživy a ani nemáte tušení, kdy a co je vhodné použít? Máme pro vás přehledný folder, který vás správně a rychle navede. Během jakých fyzických činností je vhodné použít ten který výrobek, abyste správně využili jeho účinek. A co je nejlepší? NA KAŽDÉM OBALU našich produktů JE PRAKTICKÁ ZNAČKA, která vám napoví, zdali si máte pochutnat PŘED - BĚHEM - PO tělesné aktivite.

 

KDY ISOTONICKÉ, KDY HYPOTONICKÉ A PROČ NE HYPERTONICKÉ?

Specialista na sportovní medicínu Dr. Robert Fritz působící ve Vídni vysvětluje, proč je správné pití rozhodující pro výkon a pohodu.

OPTIMÁLNÍ SLOŽENÍ

Pocení také zvyšuje vylučování elektrolytů, jako je sodík, draslík, vápník, hořčík a stopové prvky, jako je železo, selen nebo zinek. Proto je velmi důležité věnovat pozornost kromě tekutin i přísunu minerálů a stopových prvků do sportovního nápoje. Sodík je obzvláště důležitý pro dlouhé období stresu. Silná nedostatečná absence sodíku může způsobit křeče a dokonce vyvolat otoky.K příjmu tekutin nedochází v žaludku, ale v tenkém a tlustém střevě. Je proto výhodné, pokud nápoj rychle prochází žaludkem. Na urychlení absorpce kapaliny jsou potřeba uhlohydráty a minerály.

KLASICKÉ ISOTONICKÉ NÁPOJE

Izotonické sportovní nápoje jsou nápoje, jejichž koncentrace částic odpovídá koncentraci krve. Z tohoto důvodu se mohou lépe vstřebávat a už dlouho se považují za ideální sportovní nápoje. Při delším zatížení (od jedné hodiny) je to stále palivo, které poskytuje potřebnou energii.

HYPOTONICKÉ NÁPOJE - VSTŘEBÁVÁNÍ RYCHLE JAKO VODA

Studie prokázaly, že sportovní nápoje, ve kterých je koncentrace částic nižší než v krvi - tzv. Hypotonické nápoje - se lépe vstřebávají a tolerují. Před a během dlouhých vytrvalostních cvičení, ale i před krátkými cvičeními se ukazuje výhoda rychlejší absorpce tekutiny - a tedy lepší tolerance mírně hypotonických nápojů s nízkým obsahem uhlohydrátů.Protože většina lidí praktikuje sport za hodinu, pro tento účel jsou ideální nápoje hypotonické. Dodávka elektrolytů bez velkého množství kalorií je zvláště užitečná při organizování tréninků a cvičení.

HYPERTONICKÉ NÁPOJE

 

Třífázový systém užívání carbo gelů

3 - FÁZE SYSTÉMU PRO UŽÍVÁNÍ ENERGETICKÉHO GELU PEEROTON
1. Gel s banánovou chutí nebo Gel s vanilkovou chutí v úvodní fázi sportovního výkonu pro nakopnutí.
2. Gel s příchutí Berries s kofeinem během střední fáze výkonu pro jeho udržení.
3. Gel s příchutí Cola s kofeinem a guaranou ve třetí fázi sportovního výkonu pro mobilizaci rezerv do úspěšného cíle.

Autor: web Peeroton Čtení na: 1 min.

 

Zdroj: Peeroton; web. Čtení na: 3 min.

Tento sportovní nápoj vychází z nejnovějších vědeckých poznatků a je speciálně přizpůsoben vytrvalostním sportovcům, jako jsou cyklisté, horští cyklisté, triatlonisté, tenisté, fotbalisté ...

Proč se při výrobě produktu používá izomaltulosy - palatinóza?

Jde o novou generaci cukru, který je vyroben z cukrové řepy a tedy se vyrábí ze sacharózy, ale skutečným vrcholem jsou další kroky zpracování, které dodávají produktu jeho jedinečné vlastnosti.

Isomaltulosa je disacharid, který má formu bílého krystalického prášku. Jelikož má velmi nízký glykemický index a nízký inzulinogemický efekt můžeme ho nazvat zdravým cukrem.

ISO ACTIVE SPORT DRINK - PALIVO PRO MAXIMÁLNÍ VÝDRŽ - SUPER PLUS pro cyklisty

  •     Optimální péče o trénink a závody od jedné hodiny trvání
  •     Vysoce kvalitní sacharidy z nejčistšího maltodextrinu
  •     V kombinaci s isomaltulózou ve formě Palatinose ™
  •     Komplex vitamínů C a B podporuje energetický metabolismus
  •     Bez barviv, bez konzervačních látek a přísad, jakož i bez průmyslových cukerných přísad
  •     Ve dvou vynikajících příchutích
  •     Pro vegány, bez gluténu a laktózy


 

 

Autor: Michal Džurňák   Dátum: 25.5.2020   Čítanie na: 3 min.

Hubnutí jde s Peerotonem snáze, když máš o 5 kg méně na váze. Ano, je to možné. Slim Shake! Ačkoliv jsem zastánce fitness objemů a mě jako ektomorfnímu typu je přednější být mohutnější než hubenější, neboť většinu svého života jsem byl právě hubenější, tak jsem si vyzkoušel i tuto fázi. Na trhu existuje spousta výrobků na hubnutí, čaje, tabletky, různé diety nesmyslné, hladovění nebo pití jen nějakých tekutých nápojů apod. je děs. Základem všeho je strava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze